Vėžaičių pagrindinės mokyklos ikimokyklinio ugdymo skyrius

Mums labai rūpi Jūsų vaiko ateitis!

„Nykštukų“ grupės vaikų išvyka į Vėžaičių miestelio paštą

paskelbta 2018/11/07

Artėjant Kalėdų šventei visi vaikai laukia Kalėdų senelio ir Kalėdinių dovanėlių. „Nykštukų” grupės vaikai kūrė Kalėdų Seneliui skirus atvirukus, piešė piešinius ir sudėję visus sveikinimus į didžiulį voką, iškeliavome į Vėžaičių miestelio paštą.

Vėžaičių miestelio pašte mus pasitiko pašto viršininkė Staselė Cirtautienė. Pašto darbuotojos  papasakojo, kaip keliauja laiškai ir  užantspaudavo atsineštą voką. Vaikus labiausiai nustebino tai, jog seniau laiškus nešiodavo pašto karveliai ir vežiodavo karietos.

Ekskursija į  paštą  vaikams labai patiko. Jiems buvo įdomu sužinoti kaip vyksta laiškų siuntimo procesas. Namo keliavo visi gerai nusiteikę, nes žinojo, kad pašto darbuotojai dirba labai atidžiai. Vaikų išsiųstas laiškas tikrai nepasiklys ir bus laiku įteiktas pačiam Kalėdų seneliui.

Pakeliui  į namus aplankėme Vėžaičių miestelio socialinio skyriaus vyriausiąją specialistę Stanislavą Grykšienę. Seniūnijos darbuotoja mus pasitiko labai nuoširdžiai ir maloniai. Ji mums papasakojo apie socialinio darbo ypatumus, įteikė  visai „Nykštukų“ grupei dovanų ir palinkėjo vaikams augti sveikiems ir dideliems.

Užrašė auklėtoja Agnė Jankienė